Kirsikankukkacon III

Etusivu

Tule mukaan!
Yhdistykset
Työvoimaksi tai ohjelmanpitäjäksi

Ohjelma
Ohjelma
Kilpailut

Käytännöllistä
Käytännön asioita
Majoitus

Aiemmat Kikuconit:
Kikucon II
Kikucon I

Valokuvakilpailu

Valokuvakilpailuun osallistuvat kuvat heijastetaan tapahtumassa videotykillä kävijöiden nähtäväksi ja äänestettäväksi. Tapahtuman teeman liittyen kuvien aihe ja otsikko on ”hahmo”. Osallistujat saavat käyttää mielikuvitustaan aiheen esittämisessä, mutta jos kuvassa näkyy selvästi henkilöitä, on suotavaa ja kohteliasta pyytää heidän suostumuksensa kuvan esittämiseen kilpailussa.

Säännöt

Kukin kilpailija voi osallistua yhdellä itse ottamallaan valokuvalla. Kuvan otsikko ja aihe on ”hahmo”, mutta kuva saa vapaasti olla niin tuokiokuva elävästä elämästä kuin lavastettu taideteos tai jotain siltä väliltä. Kuvaa ei kuitenkaan saa käsitellä digitaalisesti tai muuten jälkikäteen muokata. Koska tapahtuma on ikärajaton, on kilpailukuvienkin oltava kaikenikäisten katsottavaksi sopivia. Kuvat tulee lähettää annettuun määräpäivään mennessä kilpailun järjestäjille. Niitä saatetaan käyttää tapahtuman tiedottamisessa, esimerkiksi voittaneet tai kunniamainintoja saaneet otokset voidaan laittaa tapahtuman nettisivuille.

Ilmoittautuminen

Kilpailuun ilmoittaudutaan etukäteen 9.5. mennessä sähköpostitse osoitteeseen kikucon_kisa at yahoo piste com. Ilmoittautuminen saattaa sulkeutua aiemmin jos osallistujien maksimimäärä täyttyy.

Ilmoittautuessasi laita sähköpostin otsikkoon sana KUVAKISA ja nimimerkkisi sekä anna viestissä alla pyydetyt tiedot. Liitä kilpailuun osallistuva kuva viestiisi liitetieostona. Mikäli kuvan lähettäminen liitetiedostona ei onnistu tai et jostain syystä saa kuvaa digitaaliseen muotoon lainkaan, selitä tilanne ilmoittautuessasi, niin voidaan sopia esimerkiksi materiaalin lähettämisestä postitse.

1. Nimimerkki ja yhteystiedot – käytetäänkö esim. koko nimeä, etunimeä vai annatko erillisen nimimerkin, yhteystiedoiksi riittää sähköpostiosoite

2. Muuta – jos et esim. saa kuvaa liitettyä, sinulla on kysymyksiä, tms.