Kirsikankukkacon III

Etusivu

Tule mukaan!
Yhdistykset
Työvoimaksi tai ohjelmanpitäjäksi

Ohjelma
Ohjelma
Kilpailut

Käytännöllistä
Käytännön asioita
Majoitus

Aiemmat Kikuconit:
Kikucon II
Kikucon I

Taidekilpailu

Tällä kertaa conin taidekilpailussa taide luodaan paikan päällä. Kilpailijat saavat tyhjän leimatun paperin tai leiman omaan paperiinsa sekä aiheen ja määräajan, johon mennessä työ on palautettava. Tyyli ja tekniikka ovat vapaat, kunhan kilpailija itse tuo/hankkii haluamansa työvälineet ja materiaalit sekä tekee työn merkitylle paperiarkille. Valmiit työt laitetaan esille äänestettäviksi.

Säännöt

Kilpailuun saa osallistua yhdellä työllä, joka on tehty kisan järjestäjien merkitsemälle paperille annetusta aiheesta ja sovitussa ajassa. Aiheen kerrotaan vasta tapahtumassa. Tyyli ja tekniikka ovat muuten vapaat, mutta muut välineet ja materiaalit kilpailija hankkii itse. Kukin kilpailija saa valkoisen A4-kopiopaperin tai halutessaan voi tuoda paperin itse ja merkityttää sen ilmoittautuessaan. Jos tuo oman paperin, sen on oltava valkoinen, kuvioton ja maksimikoko on A4. Kilpailutyössä on otettava huomioon tapahtuman ikärajattomuus; mikäli työ ei järjestäjien mielestä sovellu kaikkien katsottavaksi, ei sitä voi laittaa äänestettäväksi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on tapahtumassa lauantaina klo 1015, ja samalla saa merkityn paperin tai merkin omaan tyhjään paperiin, jolle kilpailutyö sitten tehdään. Kilpailutyöt annetaan kisan järjestäjille klo 16 mennessä, jonka jälkeen työt asetetaan esille äänestystä varten. Kisan äänet lasketaan sunnuntaina klo 14 jälkeen, jolloin oma työn voi hakea pois. Halutessaan työn voi pyytää takaisin aiemminkin, mutta se tietenkin lyhentää aikaa, jolloin sitä äänestetään.